UMF Tg-Mures Funny blog

"Nimic nu-i arde pe ticalosi mai mult decât rasul" – I. L. Caragiale

Despre

Acest blog este un pamflet si trebuie tratat ca atare. Nu facem propaganda politica pentru ca nu fardam realitatea, nu denigram pe nimeni, iar posturile noastre au singurul scop de a amuza studentia umefista. Aceasta este un blog de umor si orice asemanare cu realitatea este pur intamplatoare.

Ca owneri ai paginii, ne rezervam dreptul de a selecta contentul postat de useri, doar pentru a pastra anumite standarde bun simt. De asememea vom sterge si acele comentarii care contin injuraturi, atacuri de persoana sau orice alte apucaturi de balta.

Echipa:

Jerry: Sunt fost student la UMF, am pus pe pauza medicina pentru a studia altceva. Imi dau numele pe site pentru a demonstra celor care ne urmaresc ca suntem o echipa de oameni nu de roboti. Colegii mei anonimi nici nu se prea cunosc intre ei. Sunt anonimi deoarece unele cadre didactice inca cred ca cenzura este un lucru benefic in societate si daca nu spui lucrurilor pe nume acestea nu exista. In principiu scriem despre aceste cadre. Dar la extrema opusa sunt si acele cadre care ne apreciaza umorul si stiu ca inca mai sunt nereguli in facultate. Va multumim

Xulescu

Igrecescu

Etc.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: